phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

Een dag in het leven van de afdelingssecretaresse

Mijn naam is Ine Spanjaard, sinds december 2011 werk ik als afdelingssecretaresse bij het OCON, dit doe ik samen met mijn collega Carin IJland.

In deze functie ben je de spil van de afdeling en heb je met iedereen contact, van arts tot verpleegkundige en van patiënt tot fysiotherapeut. We staan hun terzijde en ondersteunen daar waar nodig. Daarnaast begeleiden we patiënten administratief van opname tot ontslag. 

Onze dag ziet er als volgt uit:
We beginnen de dag om 07:30 uur waarbij we de krant halen voor de patiënten die in de lounge verblijven. Een werkdag kan niet beginnen wanneer er niet eerst een lekkere kop koffie, cappuccino of thee wordt gehaald. Dan wordt de computer opgestart om vervolgens de mail van de diverse afdelingen te checken. We draaien de lijsten uit van de patiënten welke met ontslag gaan en de snacklijsten voor de culinaire medewerkers. De planning voor de kamerindeling wordt gemaakt. Ook de telefoon is een belangrijk onderdeel van onze dag invulling. Alle nieuwe opnames worden compleet uitgewerkt. Daarnaast zijn het notuleren tijdens de teamvergaderingen, en het verwerken van de uren taken die onderdeel uitmaken van onze functie. Kortom, een heel breed scala aan werkzaamheden welke ik niet op een half A4 tje kwijt kan.
Elke dag is voor ons weer een verassing met erg veel uitdaging en variatie in werk.

Groet,
Ine Spanjaard