Onhandige klachten

 

Wie veel met zijn handen werkt, kan een gevoel van overbelasting in handen en vingers gaan ervaren. Denk aan al die mensen die regelmatig beeldschermwerk doen, graag handwerken of gamen. Het is een veel gehoorde klacht bij zowel jong als oud. Veelal ontstaan deze problemen door gekwetste spieren, maar het kan ook een hele andere oorzaak hebben. Om zeker te zijn waar de pijnklachten vandaan komen, is een goede diagnose van belang. Bij de juiste diagnose kan ook de correcte behandeling gekozen worden. Hiervoor is het inzetten van specialisten soms noodzakelijk.

 

Hand- en pols specialisten

Bij OCON werken hand- en pols specialisten. Een multi-disciplinair team van orthopedische chirurgen en ergotherapeuten staat voor u klaar om u te helpen. Op https://www.OCON.nl/patienten/specialismen/hand-en-pols kunt u meer lezen over hun vak en de kwaliteit van hun werk. Wij helpen u namelijk graag van uw klachten af.

 

Wilt u een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.