Overbelaste pols? OCON helpt.

 

Onze polsen hebben het soms zwaar te verduren. Bij vrijwel iedere beweging die we maken gebruiken we onze polsen. Op zich kan de pols een hoop hebben, maar het kan voorkomen dat de pols overbelast raakt, waardoor u pijn of druk in de pols kunt ervaren. OCON kan u helpen bij pijn in de pols door overbelasting. Iedereen kan te maken krijgen met een overbelaste pols, ook als u geen zwaar tilwerk doet, of veel achter de computer zit. U kunt dan druk in de pols ervaren, of pijn aan de pinkzijde van de pols.

De ervaren specialisten van OCON kunnen u helpen bij klachten door pijn in de pols door overbelasting. Onze orthopedisch chirurgen hebben jarenlange ervaring met de behandeling van een overbelaste pols. Zodat u uw pols weer zonder probleem en zonder pijn kunt gebruiken. En dat maakt het beter!

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.