Overbelaste voeten

 

De voet is een belangrijk onderdeel van het totale bewegingsapparaat. Het zorgt er niet alleen voor dat we ons kunnen voortbewegen, het verdeeld ook het totale gewicht en zorgt samen met de rug voor een stabiele houding. Een overbelaste voet is dus een veelvoorkomende klacht. Zeker als u weet dat uw voet plaats bied aan maar liefst 26 verschillende botjes, dan kunt u zich voorstellen dat dit onderdeel van het lichaam een grote mate van flexibiliteit moet bieden.

 

Gewrichtspijn van de voet

Klachten aan de voet worden over het algemeen veroorzaakt door een te grote belasting, het zij door een verkeerde (werk)houding, of door te weinig beweging waardoor er teveel druk op de voet komt te staan. De gewrichten spelen daarbij een cruciale rol, daar deze juist het meest worden gebruikt en dus eerder kunnen slijten. OCON Sportmedische kliniek is gespecialiseerd in de orthopedische behandeling van alle klachten waarbij het bewegingsapparaat een voorname rol speelt. We trachten niet enkel het genezingsproces te bespoedigen maar tevens adviseren de werkzame artsen u hoe u dergelijke blessures kunt voorkomen. Dat maakt het beter. Doorverwijzing door uw huisarts.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.