phone icon 088 - 708 3370 Login medewerkers

't Woolde


Indien u als patiënt een heup- of knievervangende operatie hebt ondergaan kunt u na uw verblijf in het ziekenhuis twee dagen (en drie nachten) extra herstellen van de operatie of werken aan uw revalidatie in een comfortabele, rustige en gastvrije omgeving. 

OCON Care is een samenwerking tussen OCON en Carintreggeland en een hotel voorziening gelegen in woonzorgcentrum 't Woolde in Hengelo. 


OCON Care biedt u: 

• verblijf in een luxe en comfortabele omgeving 
• gebruik van alle aanwezige faciliteiten en voorzieningen
• 24-uurs zorg
• begeleiding door deskundige en betrokken medewerkers 
• vervoer van het ziekenhuis naar OCON Care


De OCON Care ambiance

In de moderne en comfortabele omgeving van OCON Care heerst een sfeer van warmte en rust. OCON Care beschikt over 10 ruime kamers. De luxe kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, televisie, koelkast, telefoon, wifi, zithoek en een complete badkamer met douche en toilet. Er zijn kamers voor eenpersoons gebruik, maar ook suites voor 2 personen, waarbij uw partner, tegen een extra vergoeding, ook welkom is. In de loungeruimte van OCON Care kunt u genieten van een gezond ontbijt en een heerlijke lunch en diner.


24 uur per dag zorg aanwezig

Ook op het gebied van de zorg staat de kwaliteit bij OCON Care voorop. De betrokken en gespecialiseerde medewerkers zorgen ervoor dat u optimale zorg ontvangt. Met een herstelprogramma op maat krijgt u onder andere twee keer per dag fysiotherapie en is er 24 uur per dag zorg aanwezig. De medische zorg wordt uitgevoerd door een verpleegkundig specialist, in samenspraak met de orthopedisch chirurg en de specialist ouderengeneeskunde. 


Heeft u interesse? 

Wilt u meer weten over het verblijf bij OCON Care? Neem dan contact op via telefoonnummer (074) 367 31 26. Bereikbaar tussen 07.30 - 22.30 uur. Zij helpen u graag verder.