Pijn boven op voet

 

Hoe hinderlijk is pijn op bovenkant van voeten. Deze voet pijn bovenop kunt u beter laten onderzoeken door de huisarts. Uw gewrichten kunnen vergroeien vanwege reuma of u heeft een ontsteking in de voet. Bij twijfel zal de huisarts u doorverwijzen naar de OCON Sportmedische kliniek in Twente.

 

Pijn op voet bij lopen

Pijn aan bovenkant voet kan te maken hebben met een vergroeiing vanwege een Hallux Valgus. Eigenlijk kan pijn boven uw voet van alles zijn. De orthopedische chirurg heeft de kennis in huis om te analyseren, wat er daadwerkelijk aan de hand is. Hij kan de voet ook opereren, wanneer u moeilijk loopt door pijn.Hieronder vint u mogelijke aandoeningen van uw voet:

  • reuma

  • artrose

  • gebroken middenvoetsbeentje

  • gewrichtsontsteking

  • Et Cetera

 

OCON vraagt een verwijsbrief van de huisarts

Om voor de behandeling bij OCON een vergoeding van de zorgverzekeraar te krijgen is een verwijsbrief naar OCON van uw huisarts nodig. Een bezoekje aan de huisarts met de pijn bovenop voet is daarom belangrijk.

 

Laat u doorverwijzen naar OCON met pijn boven voet

De pijn in voet bij lopen kan een ernstige oorzaak hebben. De orthopedisch chirurg kan u operatief behandelen en van deze pijn afhelpen. Vraag bij pijn aan voet bovenkant om een verwijsbriefje voor OCON bij uw huisarts. Dat maakt het beter!