Pijn aan bovenbeen buitenkant irriteert

Pijn aan buitenkant van been is een storende factor in uw leven. Wanneer u al lang deze pijn heeft kan de huisarts u doorverwijzen naar een orthopedisch chirurg in de OCON Sportmedische kliniek.

 

Oorzaak van doof gevoel in bovenbeen

U piekert over de oorzaak van pijn aan de buitenkant van bovenbeen? U loopt door met pijn bij strekken van been? Beter bent u er snel bij en laat u zich doorverwijzen naar OCON. U kunt een vervelende aandoening hebben zoals een zenuwontsteking, een gezwel of een ziekte zoals MS. De orthopedisch chirurg onderzoekt de pijn in buitenkant van onderbeen en vertelt u of hij iets voor u kan doen.

 

Operatie vanwege pijn in onderbeen buitenkant

In de OCON Sportmedische kliniek kunt u mogelijk van uw pijn in buitenkant van bovenbeen afkomen door een operatie of een behandeling. Het is belangrijk om u te laten onderzoeken door een orthopedisch chirurg bij OCON. Neem dan wel een verwijsbriefje mee voor de kostenvergoeding door uw zorgverzekering.

 

Op consult bij OCON met een verwijsbriefje

U gaat eerst naar uw huisarts met het doof gevoel in been. U vertelt dat u naar de OCON Sportmedische kliniek wilt. Wanneer uw huisarts akkoord gaat, zal hij of zij een verwijsbrief voor u uitschrijven. Ga op consult bij OCON met pijn in buitenkant van been. Dat maakt het beter!