Pijn aan de meniscus in uw knie? OCON helpt.

 

Wanneer de meniscus in de knie klachten geeft is het raadzaam om de hulp van een orthopedisch chirurg in te roepen. Meniscus pijn klachten in de knie kunnen zeer beperkend werken en daarom is het belangrijk dat er spoedig een goede diagnose gesteld wordt.

Pijnklachten van de meniscus uiten zich vaak aan de binnenkant van de knie. Klachten van de meniscus in de knie worden regelmatig veroorzaakt doordat er een scheurtje in de meniscus ontstaan is wat de pijn klachten van de knie kan verklaren. Soms komt er bij dergelijk letsel ook vocht in de knie voor wat ook weer klachten geeft. Eventuele oorzaken bij beschadiging van de meniscus van de knie zijn bijvoorbeeld blessures of slijtage.

Een knie is de verbinding van het bovenbeen naar het onderbeen en bestaat uit botten, spieren, slijmbeurzen, gewrichtsbanden en 2 menisci. Voor een adequate behandeling bij beschadiging of bijvoorbeeld zenuwpijn aan de knie kan men zich wenden tot OCON Sportmedische kliniek.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.