OCON onderzoekt pijn bij het strekken van de voet

 

Pijn bij pijnlijke grote tenen kan slopend zijn. U piekert over wat het kan zijn. Ga er mee naar de huisarts en laat hem de pijn in grote teen onderzoeken. Er is een optie dat de huisarts u doorstuurt naar de OCON Sportmedische kliniek.

 

Pijn bij strekken voet

Heeft u pijn bij het strekken van uw voet? Wanneer u pijn in het gewricht van grote teen heeft kan er sprake zijn van reuma of een vergroeiing ook wel Hallux Valgus genoemd. De orthopedisch chirurg kan de kwaal benoemen. Hiervoor moet u een afspraak maken bij OCON via de huisarts.

 

Operatie bij pijn in grote tenen

Pijn die veroorzaakt wordt door een gewrichtsvergroeiing en uw tenen over elkaar schuift is stekend. Het kan zijn dat de knobbel op uw voet steeds groter wordt. De orthopedisch chirurg in OCON kan de voet opereren en proberen de stand van de gewrichten te herstellen. Hiervoor heeft u een verwijsbrief nodig van de huisarts.

 

Verwijsbrief voor uw pijnlijke grote teen

De huisarts kan niets meer doen, maar nog wel een verwijsbrief schrijven voor de OCON Sportmedische kliniek. Een verwijsbriefje is een must voor vergoeding van kosten bij behandeling van pijn onder grote teen. Meldt u aan bij OCON met grote teen pijn via een verwijsbrief van uw huisdokter.