Traplopen doen we meestal dagelijks meerdere keren zonder erbij na te denken

 

Behalve als traplopen pijn doet. Bijvoorbeeld indien u bij het traplopen pijn ervaart in uw bovenbeen, of aan de zijkant van uw been. In dat geval kan traplopen een vervelende oefening worden, waar u danig tegenop kunt zien. Mocht dit op u van toepassing zijn, dan is het goed te weten dat een behandeling uw klachten vaak kan verminderen. OCON kan u hierbij verder helpen. Pijn in uw benen bij het traplopen kan zich op meerdere punten openbaren. Bijvoorbeeld via pijn aan de zijkant van uw been, in het bovenbeen of in het onderbeen. OCON kan buigen op een grote expertise bij het verhelpen van pijn in het been bij traplopen.

Onze orthopedisch chirurgen hebben grote expertise op dit gebied en zullen proberen uw klachten zo goed mogelijk te verhelpen. Zodat u weer pijnloos kunt traplopen. En dat maakt het beter. Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft.

 

Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.