Op de heupen

Ernstige last van de heupen en knieën, stijfheid en van de pijn niet kunnen slapen. Het zijn veel gehoorde klachten. Deze symptomen kunnen horen bij slijtage, ontsteking of overbelasting van de gewrichten en een tal van oorzaken hebben.

 

Wie heeft er pijn?

Met name oudere mensen komen met pijn aan heup en knie bij hun huisarts. De tand des tijds heeft veel van het lichaam gevraagd. Maar denk ook eens aan diegenen die zwaar werk verrichten, last hebben van overgewicht of een aangeboren afwijking. Ook zij kunnen deze pijnklachten ervaren. Bespreek met uw huisarts wat bij u de oorzaak kan zijn en wat de mogelijkheden zijn om van de problemen af te komen.

 

Complexe gewrichten

Een van de grootste gewrichten in ons lijf is het heupgewricht. Het is een complex geheel van beweging, samenwerking met de wervelkolom en spieren. De knie is natuurlijk niet zo groot als de heup, maar heeft dezelfde mate van complexiteit in zich. OCON heeft de expertise in huis om tot een goede diagnose te komen en een persoonlijke behandeling in te zetten.

 

Een afspraak

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.