OCON behandelt uw overbelaste elleboog

Hoe naar is een overbelaste elleboog! De hele dag door zeurt de pijn en ben je alert dat je de elleboog niet ergens tegenaan stoot. Op verwijzing van de huisarts kun je de pijn in elleboog of onderarm laten behandelen bij de OCON sportmedische kliniek.

 

Laat pijn in arm en elleboog onderzoeken

Loopt niet eindeloos door met pijn in bovenarm en elleboog, want er kan een oorzaak zijn die behandelt moet worden. Laat uw pijn in elleboog of bovenarm door de huisarts onderzoeken. Misschien is er sprake van een serieuzer letsel. De huisarts geeft u dan een verwijsbriefje voor bijvoorbeeld de orthopedisch chirurg bij OCON. Hier zijn ze gespecialiseerd in elleboogchirurgie.

 

Operatieve ingreep vanwege pijn in arm of binnenkant elleboog

Overbelasting van elleboog of arm kan voor pijnlijke klachten zorgen. U komt er niet zomaar van af. Bij OCON analyseert men de klachten van de pijnlijke arm of elleboog. Mogelijk moet de orthopedisch chirurg operatief ingrijpen om de pijn in onderarm of elleboog weg te nemen.

 

Ga met een pijnlijke elleboog of onderarm naar uw huisarts en laat u onderzoeken. Vraag vandaag nog een verwijsbrief, waarmee u een afspraak kunt maken bij OCON Sportmedische kliniek. Pak gelijk de telefoon!