Verhelp pijn in de benen bij het lopen

Lopen is zo vanzelfsprekend voor een mens dat we soms vergeten hoe makkelijk lopen ons af gaat. Dat beseffen we pas, als lopen niet meer zo vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld door pijn in de benen tijdens of na het lopen. Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk mobiel blijven, en zelfstandig kunnen lopen. Mocht u dus klachten hebben door pijn in uw benen tijdens of na het lopen, aarzelt u dan niet en zoek hulp.

 

Pijn in de onderbenen of bovenbenen na het lopen kan veel verschillende oorzaken hebben. Zo kan er sprake zijn van overbelasting van het been, of kunt u door overgewicht pijn ervaren tijdens het lopen. Wacht in ieder geval niet te lang met het zoeken van hulp, want veelal is een behandeling van uw klacht een kwestie van de juiste diagnose en de juiste behandeling. Daarvoor kunt u terecht bij OCON. Zodat u weer kunt doen wat u gewend was te doen. Zonder beperkingen. En dat maakt het beter!

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.