Heeft u wel eens last van pijn in de billen tijdens het zitten?

 

In uw linkerbil of rechterbil? Pijn in de billen bij het zitten is erg vervelend, immers, u zit dan nooit meer ergens op uw gemak. Blijft u bij dergelijke klachten niet te lang doorlopen met deze pijn. Vaak zijn uw klachten immers met de juiste behandeling goed te verhelpen. OCON kan u verder helpen. Waar pijn in de billen bij het zitten door ontstaat is vaak lastig te zeggen. Wel is dat een noodzakelijk iets om te weten voordat u voor klachten bij pijn in de billen laat behandelen. Gelukkig weten de specialisten die bij OCON werken vaak wel hoe zij met uw klacht om moeten gaan.

 

Dankzij de jarenlange ervaring van onze orthopedisch chirurgen kunnen wij de oorzaak van uw klacht en de daarbij behorende pijn goed lokaliseren en daarmee uw pijn zo goed mogelijk proberen te verhelpen. Zodat u weer pijnloos kunt bewegen. En dat maakt het beter.

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.