Pijn in de elleboog bij het buigen? OCON helpt.

 

Bij behandeling van pijn in de elleboog bij het buigen, kan het nodig zijn dat er een orthopedisch chirurg in wordt geschakeld. Het is van groot belang dat er snel en vakkundig een juiste diagnose gesteld wordt. Een pijnlijke elleboog bij het buigen of gewrichtspijn in de elleboog kan door verschillende oorzaken ontstaan. U moet hierbij bijvoorbeeld denken aan een tenniselleboog of reumatische aandoeningen als artrose. Een slijmbeursontsteking kan ook pijn geven bij het buigen van de elleboog en een stijve elleboog of spierpijn in de elleboog kan voor veel ongemak zorgen. Wanneer een elleboog op slot zit is het belangrijk dat u een specialistische behandeling krijgt.

 

De elleboog bestaat uit drie botten die bij elkaar komen in twee gewrichten. Dit alles wordt bijeen gehouden door pezen, banden en spieren. Bij pijn aan de elleboog bij het buigen kunt u uitstekend terecht bij de specialisten van OCON Sportmedische kliniek.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.