Pijn in de handen en pols

 

U gebruikt uw handen en uw pols waarschijnlijk erg veel. Als u van last van uw handen en uw pols krijgt is dit dan ook zeer vervelend. Het kan uw dagelijkse leven flink in de war schoppen. Er zijn verschillende oorzaken voor de pijn die u voelt.Als u last heeft van een branderig gevoel of krampen in uw handen of uw polsen heeft u waarschijnlijk last van spierpijn. Toch hoeft het geen simpele spierpijn te zijn. Het kan namelijk zo zijn dat u uw handen of polsen heeft overbelast. Dit kan schade aan de botten of spieren opleveren. Zo kunnen er kleinen scheurtjes in de spieren en botten optreden. Ook kan overbelasting zorgen voor ontstekingen, die ook een branderig gevoel kunnen geven. Uw huisarts kan hier een oplossing voor geven, bijvoorbeeld door u door te sturen naar de OCON.

Spierpijn in de handen en polsen hebben vaak betrekking tot sporten. Zo kunt u door gewichtheffen of roeien last krijgen van pijn. Ook kan deze pijn voortkomen uit een beroep waarbij u veel moet typen.

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.