Pijn in knie bij buigen? OCON helpt.

 

OCON in Hengelo en Almelo

Een zere knie bij het buigen belemmert u doorlopend. Bij een dergelijke klacht beseft u pas goed hoe belangrijk uw knieën zijn. Bij OCON krijgt uw pijn in de knie bij het buigen alle aandacht. In Hengelo en Almelo biedt ons team u de beste zorg. Als zelfstandige kliniek binnen de Ziekenhuisgroep Twente plaatsen wij de patiënt volstrekt in het middelpunt. Dat maakt het beter.

 

Unieke samenwerking, maximale aandacht

Binnen OCON werken orthopedisch chirurgen en anesthesiologen op een unieke manier samen. Bovendien heeft OCON eigen verpleegkundigen, operatiepersoneel en medisch secretaresses in dienst. De nieuwe kliniek voor dagopnames is zeer luxueus ingericht. Is daadwerkelijk een chirurgische ingreep nodig om uw pijn aan de knie bij het buigen te verhelpen, dan doen wij dit met maximale aandacht. De orthopedisch chirurg die de meeste ervaring heeft met uw klacht wordt uw behandelaar. Het herstel bij OCON verloopt bovendien sneller dan bij een andere kliniek.

 

Oorzaken pijn bij buigen knie

Doet het knie buigen pijn, dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Een trauma kan de knie inwendig hebben beschadigd, maar er kan ook sprake zijn van overbelasting. 'Pijn bij buigen knie' is niet altijd een vaststelling die tot chirurgisch ingrijpen noodzaakt. Ook de fysiotherapeuten die met OCON samenwerken helpen u met alle plezier af van uw zere knie bij buigen.

 

Hulp en informatie over 'pijn in knie bij buigen'

Een (te) zwaar beroep, slijtage door het ouder worden; patiëntgerichte hulp en goede informatie helpen u verder. De professionals van OCON zijn er doorlopend op gericht om hun kennis te verbeteren. Ook daardoor weet u zeker dat u bij OCON kunt rekenen op de beste zorg.

 

Anatomie van de knie

De knie verbindt het bovenbeen met het onderbeen. Binnen de knie werken botten, spieren, gewrichtsbanden, slijmbeurzen en de meniscus nauwgezet met elkaar samen. Treedt in één van deze elementen een afwijking op, dan kan dit leiden tot pijn in de knie bij buigen.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.