Pijn in knieholte en kuit vereist behandeling

 

Pijn in knieholte en kuit is lastig, want bij elke beweging is de knie gevoelig. U kunt het beste naar uw huisarts gaan met zo'n probleem. De huisarts kijkt dan of hij of zij het probleem met medicijnen kan verhelpen. De huisarts verwijst u ook door naar OCON, wanneer de arts denkt dat een operatie de pijn in kuit of knieholte nodig is.

 

Kraakbeen en irritatie in knie

Is uw kraakbeen nog aanwezig in uw knie? Pijn in kuit of knieholte is een veel voorkomend probleem, wanneer men ouder wordt. Deze klachten kunnen wijzen op een meniscus probleem, artrose of spier- of zenuwletsel. Is de aandoening onduidelijk? Laat dan de orthopedisch chirurg uw knie onderzoeken. U hoort zo of een operatie wenselijk is.

 

Rug zenuwpijn en pijn in knie en kuit

Bij de OCON Sportmedische kliniek kunt u ook als particulier met gewrichtsklachten en rug of zenuwpijn terecht. U heeft altijd een verwijzing nodig van de dokter naar de orthopedisch chirurg in OCON.

 

Wanneer u geopereerd moet worden aan de kraakbeen irritatie in knie is het belangrijk dat uw huisarts u met een verwijsbrief naar OCON doorverwijst. Omdat de kosten kunnen oplopen en u dan zeker bent van een vergoeding door de Zorgverzekeraar. Maak snel een afspraak met uw huisarts!