Pijn in lies of bovenbeen

 

Een chronische liesblessure ontstaat vaak door overbelasting van spieren of gewrichten. Ook kunnen pezen of banden voor pijn bij overbelasting zorgen. Pijn in bovenbeen en lies kan ook andere oorzaken hebben. Een infectie door een bacterie of virus hoort ook tot de mogelijkheden. Indien er problemen zijn met het heupgewricht kan dit ook tot pijn bij de lies of het bovenbeen leiden. Voor een diagnose van de klachten zijn de specialisten van OCON orthopedische kliniek of de speciaal op sporters gerichte OCON sportmedische kliniek uitgerust met de modernste apparatuur.

Onderzoek vindt plaats in een moderne en luxe omgeving waarbij niet alleen de nadruk ligt op onderzoek en behandeling van de klachten. Nazorg is even belangrijk en in sommige gevallen een oplossing om toekomstige blessures te voorkomen. De lies is een kwetsbaar deel van het lichaam die zich tussen aanhechting van het bovenbeen en de heup bevind. Aanwezige lymfeklieren kunnen aangetast raken door bepaalde ziektes of aandoeningen. Onder het lieskanaal en liesband lopen diverse spieren, bloedvaten en zenuwen.

Een vakkundig onderzoek van een OCON orthopedisch specialist achterhaald waar uw klachten vandaan komen, waarna een behandeling kan worden voorgeschreven. Voordat een orthopedisch chirurg van OCON onderzoek kan doen is een verwijzing van uw huisarts nodig. Het is altijd noodzakelijk om toestemming te krijgen van uw huisarts voor U contact opneemt met een van de OCON klinieken.