Pijn in de rug en het been? OCON helpt.

 

Pijn in rug en been kan verschillende oorzaken hebben waarbij het ongemak verschillende klachten opleverd. Zenuwpijn is een voorkomend probleem bij beschadigingen of beknellingen van de zenuwen. Indien de pijn in de rug ontstaat en uitstraalt naar het been kan ook een onderzoek van de wervelkolom de oorzaak van de pijn aan het licht brengen. Gericht onderzoek door OCON orthopedische chirurgen moet zorgen voor een juiste en snelle diagnose.

Zenuwpijn is vaak het gevolg van een trauma of beknelling en kan zorgen voor pijn en doof gevoel die zowel in de onderrug als het been een prikkelend gevoel kan geven. Is de pijn in de onderrug dan is een beschadigging of slijtage van het kraakbeen aan de wervels een mogelijkheid. OCON orthopedische kliniek en OCON sportmedische kliniek zijn beiden volledig voorbereid op een correcte diagnose en behandeling. De ruggenwervel kan door slijtage of verkeerd gebruik zorgen voor pijn die langdurig kunnen opspelen. Niet alleen de wervels en het kraakbeen maar ook de aanwezige rugspieren zijn bij overbelasting gevoelig. Door uitgebreid onderzoek en vooral ook nadrukkelijke nazorg is deze pijn vaak te verhelpen door OCON orthopedische kliniek.

Als u een afspraak wilt maken met OCON dan verzoeken wij u eerst de huisarts te bezoeken. Er is altijd toestemming nodig van de huisarts om een consult aan te vragen bij OCON orthopedische kliniek of OCON sportmedische kliniek.