Wat zijn mogelijke oorzaken?

 

Hebt u regelmatig last van een doof gevoel in de rug? Of een tintelend gevoel in uw rug? Een tintelende rug of een verkrampte spier in de rug kunnen het gevolg zijn van een verkeerde houding, bijvoorbeeld op de werkplek of in de auto. Ook kan kramp rondom de buik en rug of kramp in de rug en ribben hiermee te maken hebben. Wanneer komt het voor?Klachten met betrekking tot de rug komen vaak voor aan het einde van de dag.

Er kan dan een verkrampte spier in de rug gaan optreden. Ook komt er vaak pijn in de rug, nek en schouders bij kijken, met name als de klachten aan de werkplek gerelateerd zijn. AnatomieDe rug, schouders en nek staan allen met elkaar in verbinding en vormen een knooppunt waar spanning zich kan gaan ophopen. OCON Sportmedische kliniek kan u hierbij proberen te helpen. Dat maakt het beter!

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.