Pijn in de voeten in of na rusttoestand

 

OCON is een sportmedische kliniek met veel specialistische ervaring op het gebied van orthopedie, geneeskunde en fysiotherapie. Bovendien worden patiënten er op een gastvrije manier behandeld. Ervaring, specialisme en betrokken zorg staan hoog in het vaandel. Dat maakt het beter!Door slijtage kan er pijn ontstaan in de enkel in ruststand en kan het pijnlijke voeten na rust opleveren. Daarnaast is het echter ook goed mogelijk dat slecht schoeisel, een snelle toename van het lichaamsgewicht of het meer of minder belasten van de voet van invloed kan zijn op de pijn in de voeten in rust of na rust.

Afhankelijk van het uitgeoefende beroep kan men al op vroege leeftijd last krijgen van pijnlijke voeten in zowel rusttoestand als na de rusttoestand. Dit kan al vanaf je vijfenveertigste levensjaar optreden, maar natuurlijk zijn er uitzonderingen en kan het dus eerder optreden. De voet bestaat uit een achtervoet met voetwortelbeenderen, de middenvoet, vijf middenvoetsbeentjes en natuurlijk de tenen. De enkel bestaat maar uit drie delen: het kuitbeen, het scheenbeen en het sprongbeen. Het gewrichtskapsel, gewrichtsbanden en pezen zorgen voor stabiliteit. Kraakbeen zorgt voor de soepelheid van de voet. Wilt u geholpen worden aan uw pijnlijke voet of enkel? Bij OCON bent u aan het juiste adres.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.