Chronische pijn in zij van rug

Is pijn in uw linkerzij van rug een terugkerend probleem? Wanneer deze pijn niet overgaat moet u naar de huisarts. Deze zal u doorverwijzen naar de orthopedisch chirurg, wanneer hij aanwijzing heeft voor een serieuze aandoening.

 

Pijn in rechterzij van rug is een symptoom

Wanneer u langere tijd pijn heeft aan de zijkant van rug dan kan dit wijzen op een blessure of een ander medisch letsel. Verwaarloos deze symptomen van pijn in zij rug niet. Op verwijzing van uw huisarts kan er in de OCON Sportmedische kliniek naar de pijn gekeken worden. Hieruit kan een behandeling van de pijn in linkerzij en rug volgen.

 

Operatieve ingreep van pijn in de zij van rug

Wanneer de orthopedisch chirurg het nodig vindt, zal hij u opereren of een andere behandeling geven bij OCON. De prijs van verblijf en behandeling is zo, dat u echt wel een verwijsbrief van de huisarts moet hebben voor behandeling bij OCON. U komt anders met te hoge kosten te zitten zonder vergoeding.

 

Verwijzing voor pijn in zijkant van rug naar OCON

Wilt u graag een onderzoek van de orthopedisch chirurg? Vraag aan uw huisarts de broodnodige verwijsbrief meteen aan. Wacht niet te lang met pijn in linkerzij van rug, maar wees er snel bij. Bel met uw huisarts en met OCON vandaag nog!