Pijn in elleboog of hand is irritant

Niets vervelender als een elleboog op slot. U kunt er niet mee werken. U heeft vreselijke pijn in elleboog bij buigen. Hiermee moet u echt naar de huisarts. Hij of zij zal u doorverwijzen naar de OCON Sportmedische kliniek voor een gesprek met de orthopedisch chirurg, die meteen uw elleboog onderzoekt.

 

Pijn aan binnenkant van elleboog bij buigen

Kunt u uw pijnlijke elleboog buigen? Lukt dit niet dan is de situatie ernstig genoeg om mee naar OCON te gaan. In deze Sportmedische kliniek krijgt u meer te horen over de toestand van uw stijve elleboog. Mocht een operatie nodig zijn dan bent u bij OCON aan het juiste adres.

 

Spierpijn in elleboog

Spierpijn in elleboog is een vervelende pijn. Als massage en rust niet genoeg helpen is er meer aan de hand. Vraag uw huisarts om een verwijzing naar de OCON Sportmedische kliniek om uw stijve elleboog te laten behandelen. De kosten voor een operatie en verblijf worden vergoed door de zorgverzekeraar, wanneer u een verwijsbrief van de huisarts afgeeft.

 

Regel meteen een afspraak bij uw huisarts om een verwijsbriefje te vragen voor OCON en pak het probleem van uw elleboog op slot vandaag nog aan.