Pijn aan de binnenkant van het been?

Heeft u last van pijn aan de binnenkant van het bovenbeen? Slaapt uw been vaak, op vervelende momenten? Of heeft u anderszins klachten en pijn aan het bovenbeen of onderbeen. OCON kan u helpen van uw pijn af te komen. Zodat u uw been weer makkelijk en soepel kunt gebruiken.

 

Mogelijke oorzaken van pijn in de boven- of onderbeen

De benen bestaan natuurlijk uit botten die ervoor zorgen dat u stevig kunt staan. De botten zijn met verschillende gewrichten met elkaar verbonden. En in de benen lopen tal van zenuwen, die ervoor zorgen dat u prikkels in de benen kunt voelen. Verder bestaat het been uit een groot aantal spieren, die ervoor zorgen dat u het been, de heup en de voet goed kunt bewegen. Er hoeft maar een klein ding in het been ontwricht, verrekt of ontstoken te zijn, en u kunt daar al last van ondervinden. Er kan bijvoorbeeld een spier verrekken of er kan een klein scheurtje in ontstaan als gevolg van zwaar sporten of te zwaar tillen. Ook door een verkeerde houding tijdens het staan of zitten kan er pijn in de binnenkant van het bovenbeen ontstaan. Een andere mogelijke oorzaak van pijnlijke benen of slapende benen kan zijn een erfelijke aandoening. Bijvoorbeeld als de aanhechting van spieren of zenuwen niet optimaal is. Of als u last heeft van broze, zwakke botten. Kortom, er zijn tal van mogelijke oorzaken voor pijn aan de binnenkant van de bovenbenen of onderbenen te bedenken. Voor de juiste behandeling is het belangrijk om deze mogelijke oorzaken stuk voor stuk te onderzoeken.

 

OCON biedt u de juiste behandeling

Bij OCON kunt u terecht voor een op maat gesneden behandeling van uw pijnlijke bovenbenen en benen die vaak slapen. Onze medisch specialisten hebben jarenlange ervaring met de behandeling van deze klachten en proberen u zo snel en goed mogelijk van de pijn in uw bovenbenen of onderbenen af te helpen. En dat maakt het beter.Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.