Last van uw dijbeen

Wie wel eens last heeft van zijn scheenbeen, of pijn ervaart in zijn dijbeen, weet hoe vervelend deze pijn kan zijn. Pijn in het scheenbeen heeft immers tot gevolg dat u zich waarschijnlijk niet meer zo prettig kunt bewegen. En pijn in het dijbeen kunt u ook hebben als u niet loopt maar tijdens het liggen of zitten. En dat kan ervoor zorgen dat u niet meer de dingen kunt doen die u gewend bent te doen. Laat deze vervelende klachten uw leven niet beïnvloeden. Een medisch specialist kan u vaak helpen met de behandeling van uw klachten.

 

Pijn in het dijbeen of scheenbeen...de oorzaken

Pijn in uw benen kan op verschillende manieren ontstaan.

  • Slijtage

  • Overbelasting

  • Erfelijke aandoening

  • Blessure of ongeval

 

De pijn kan het gevolg zijn van overbelasting van uw scheenbeen of dijbeen. Overbelasting ontstaat bijvoorbeeld als u veel dezelfde beweging maakt. Maar ook door een verkeerde houding kunt het scheenbeen of dijbeen overbelasten. Door overbelasting kunt u een blessure oplopen. Een spier raakt verrekt of een gewricht raakt ontwricht. Hierdoor ontstaat de pijn. De pijn in uw dijbeen of scheenbeen is een signaal dat er iets mis is. Verder kan uw klacht ontstaan als gevolg van slijtage door ouderdom. En natuurlijk is het mogelijk dat de pijn in uw dijbeen of scheenbeen het gevolg is van een erfelijke aandoening.

 

OCON behandelt uw klacht

Wat de oorzaak van uw klacht ook is, bij OCON kunt u terecht voor een gespecialiseerde behandeling van uw pijnlijke scheenbeen of dijbeen. Bij OCON werken ervaren orthopedisch chirurgen die precies weten hoe pijn in het scheenbeen of een pijnlijk dijbeen behandeld dienen te worden. Onze behandeling is erop gericht u zo goed en zo snel mogelijk van uw pijnlijke scheenbeen of dijbeen af te helpen. Zodat u weer pijnloos kunt liggen,zitten en lopen. En dat maakt het beter.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.