Pijn in onderbeen en knie is vaak afkomstig van overbelasting.

 

Door veelvuldig gebruik van het gewricht kan bij herhaaldelijk bewegen pijn ontstaan die ook in het onderbeen voelbaar is. Zenuwen in het been kunnen ook opspelen wanneer deze door beknelling of verdrukking beschadigd zijn. OCON orthopedische kliniek heeft de juiste kennis in huis om de oorzaak van de pijn te achterhalen. Naast de reguliere kliniek is ook OCON sportmedische kliniek in staat een goede diagnose te stellen. Hierbij ligt de nadruk op blessures ontstaan tijdens het sporten.

Specialisten staan hier klaar om niet alleen te onderzoeken en te behandelen, maar ook nazorg te verlenen. Een moderne, luxe uitgevoerde omgeving zorgt voor een prettige sfeer waar toekomstige problemen door intensieve behandeling voorkomen kunnen worden. De knie is een complex gewricht die het bovenbeen verbind met het onderbeen. Het kraakbeen in het gewricht zorgt normaal gesproken voor een soepele beweging van het gewricht.

De orthopedische specialisten van OCON kunnen bij een mindere functie van het gewricht onderzoek doen naar de oorzaak. Hierna kan in overleg een behandeling besproken worden. Een afspraak met OCON orthopedische kliniek of OCON sportmedische kliniek is alleen te maken na een bezoek aan uw huisarts. Er is altijd toestemming nodig van de huisarts voor u contact opneemt met OCON.