Pijn in scheenbeen bij rust

Pijn in knie en scheenbeen is een ellende. Het zeurt en hindert de hele dag. U vraagt zich af of er iets aan de steken in kuit gedaan kan worden. Via de huisarts kunt u een doorverwijzing krijgen voor onderzoek in een sportmedische kliniek zoals OCON. Hier is de apparatuur en kennis aanwezig voor een zorgvuldige diagnose.

 

Pijn onder knie en scheenbeen

Wat kan de pijn in scheenbeen onder knie zijn? Zit er een ontsteking? Heeft u een sportblessure opgelopen? Een orthopedisch chirurg moet meer weten. Bij OCON wordt de pijn in scheenbeen bij rust deskundig onderzocht. Hier hoort u de aard van uw klachten en verneemt u of u bij OCON een behandeling kunt krijgen.

 

Operatie vanwege stekende pijn in kuit?

Wanneer blijkt dat uw aandoening ernstig is kan de orthopedisch chirurg in OCON opereren. Misschien is er een andere behandeling nodig voor het wegnemen van de pijn. Aan een operatie van pijn in scheenbeen en knie zijn kosten verbonden. Daarom is het van belang een verwijsbrief bij uw huisarts te vragen voor OCON.

 

Verwijsbriefje nodig voor OCON

Op basis van een verwijsbrief vergoedt uw zorgverzekering de medische kosten van uw operatie of behandeling bij de OCON Sportmedische kliniek. Vraag voor onderzoek van pijn in scheenbeen net onder knie om een verwijsbrief bij de huisarts. OCON. Dat maakt het beter!