Pijn in kuit van bovenbeen

 

Heeft u pijn in been bij autorijden? Dit kan wijzen op een medische aandoening. gaat u eerst naar de huisarts om uw klachten te bespreken.Daarna kunt u met een verwijzing naar de OCON Sportmedische kliniek met toestemming van uw huisarts. Hier kijkt men opnieuw naar de pijn in kuiten en benen.

 

Pijn aan zijkant van scheenbeen

Heeft u pijn aan de zijkant van scheenbeen? Doet u aan sport? Wanneer u voetbalt of volleybalt kan een sportarts u naar OCON sturen zelfs zonder verwijsbriefje, maar bent u particulier dan is een verwijsbriefje vereist. Het kan zijn dat de oorzaak van de pijnscheuten in scheenbeen een ontsteking is. De orthopedisch chirurg zal hier uitsluitsel over geven.

 

Operatie vanwege stekende pijn in scheenbeen

Mocht de orthopedisch chirurg u een operatie toekennen dan krijgt u te maken met veel kosten. Daarom is het verwijsbriefje van de huisarts zo belangrijk. Niet alleen OCON maar uzelf ook krijgt dan een vergoeding van de Zorgverzekeraar.

 

Met een verwijsbrief door steken in scheenbeen naar OCON

OCON, dat maakt het beter! Chronische pijnklachten in benen zoals steken in scheenbeen moeten onderzocht worden. OCON heeft er alles voor in huis. Vraag uw huisarts nu gelijk om een verwijsbriefje!