Pijn in middelvinger is frustrerend

Heeft u een pijnlijke middelvinger? Kunt u daardoor uw dagelijkse werkzaamheden niet goed doen? Wacht niet te lang met pijn in ringvinger, maar ga naar de huisarts. Wanneer uw huisarts het lastig vindt om de oorzaak vast te stellen, kunt u een verwijsbrief krijgen voor OCON. In deze sportmedische kliniek hebben ze geavanceerde kennis om een juiste diagnose te stellen.

 

Duim pijn bij buigen

Doet uw duim pijn bij buigen? Heeft u de vinger verstuikt of gekneusd? Of is er iets anders aan de hand? Bent u bekend met reuma of artrose? U tast in het duister over de oorzaak? Ga naar uw huisarts voor onderzoek van de pijn van duim bij buigen. Vraag wanneer er weinig uitkomt om doorverwijzing naar de OCON Sportmedische kliniek voor verder onderzoek.

 

Pijnlijke ringvinger

Met pijn aan uw middelvinger, ringvinger of duim moet u niet te lang blijven rondlopen. De zeurende pijnlijke duim bij buigen belemmert u. Uw huisarts verwijst u wel door naar de OCON sportmedische kliniek, wanneer hij niets voor u kan doen. Hier zal de orthopedisch chirurg er naar kijken en eventueel operatief ingrijpen.

 

Om een orthopedisch chirurgische behandeling te krijgen van uw pijnlijke middelvinger in de OCON Sportmedische kliniek heeft u van uw huisarts altijd een verwijsbrief nodig. Vraag er vandaag nog naar!