Pijn in de pols bij het draaien? OCON helpt.

Wanneer men pijn ervaart bij het draaien van de pols kan dat belemmerend werken in het dagelijks leven. Uw polsen en handen spelen een belangrijke rol en u wilt natuurlijk wanneer u een pijnlijke pols heeft dat dit snel en adequaat behandeld wordt. Hiervoor kunt u zich uitstekend wenden tot OCON Sportmedische kliniek.

 

Mogelijke oorzaken

Pijn in de pols tijdens het draaien kan onder andere veroorzaakt worden door het carpaaltunnel syndroom of een overbelasting van het polsgewricht. Ook een ontsteking van bijvoorbeeld een pees kan pijn in de pols geven wanneer u hem draait. Een reumatische aandoening zoals artrose kan ook klachten van pijn geven.

 

Anatomie van de pols

De pols wordt gevormd door de ellepijp, het spaakbeen en 8 polsbeentjes. Het geheel wordt samengehouden door een aantal banden. Een belangrijk onderdeel van de pols is de carpaaltunnel, deze verbindt de pols met de hand, ondersteunt door de polsbeenderen en een stevige gewrichtsband. Problemen met de pols kunnen het beste behandeld worden door een vakspecialist.

 

Tot slot

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.