Pijn in schouder of nek? OCON helpt

Veel mensen hebben wel eens last van pijn in hun nek of schouder. Vaak is deze pijn het gevolg van stress of spanning en verdwijnt de pijn in de schouder zodra de spanning afneemt. Maar soms heeft u om onverklaarbare reden last van pijn in nek, schouder of uw bovenarm. In dat geval kan de juiste behandeling uw klachten verminderen. Pijn in de nek of de schouder kan ontstaan doordat deze lichaamsdelen veel worden aangespannen. Maar ook slijtage, door ouderdom, of overbelasting, bijvoorbeeld door te veel, of te zwaar tillen, kunnen pijn in de nek of de schouder tot gevolg hebben. Er bestaat zelfs een kans dat de pijn uitstraalt naar de arm of de hand.

 

Gelukkig kan OCON u helpen de pijn te verhelpen. Bij OCON werken uitsluitend ervaren orthopedisch chirurgen, die gespecialiseerd zijn in een bepaalde aandoening of ziektebeeld. Zij kunnen u helpen met het bestrijden van de oorzaak van de pijn. En dat maakt beter!

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.