OCON voor uw pijn onder uw knie!

 

OCON is een kliniek die gespecialiseerd is in sportmedische aandoeningen. Het behandeld dan ook veel patiënten met dergelijke problemen. Zij hebben betrokken zorg en kennis hoog in het vaandel staan en dat maakt het beter! Ook voor pijn onder de knie kunt u bij OCON terecht.Pijn onder de knie kan veroorzaakt worden door een beknelde zenuw, want hierdoor ontstaat stevige zenuwpijn rondom uw knie. Echter kan het ook veroorzaakt worden door slijtage, overbelasting of een aangeboren afwijking. Bovendien kan ook reuma de boosdoener zijn net als een acuut trauma.

 

Een pijnlijk gevoel aan de onderkant van de knieschijf komt bij een aantal risicogroepen vaker voor. Zo zijn overgewicht, een afwijkende stand van de benen, veelvuldig op je knieën zitten of je knieën buigen en zware lichamelijke inspanning oorzaken voor het hebben van pijnlijke knieën. Echter komt het ook vaak voor dat er geen aanwijsbare oorzaak aan te wijzen is.De knieschijf wordt door verschillende spieren op zijn plek gehouden: aan de onderkant staat de knie in verbinding met de patellapees. Daarnaast bevinden in de knie zich ook de meniscus en de kruisbanden. Bovendien bestaat de knie uit veel kraakbeen en zenuwen.

 

Wilt u van uw pijnlijke knie af? Bij de sportmedische kliniek van OCON bent u aan het juiste adres! Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.