Pijn in bovenbenen bij rust maakt moe

 

Pijn in been bij rust is verschrikkelijk naar. In plaats van een normale nachtrust blijft u wakker. Stel een bezoek aan de huisarts niet uit. Misschien stelt de klacht niets voor. Het kan maar zo zijn dat u doorverwezen wordt naar de OCON Sportmedische kliniek met pijnlijke onderbenen in rust.

 

Laat pijn in benen bij lopen onderzoeken

Pijn in onderbenen bij rust kan veroorzaakt worden door veel aandoeningen. U kan vaatproblemen hebben, spataderen of een diabetische kwaal, maar ook spier -, bot - of zenuwontstekingen kunnen de pijn in onderbeen bij rust veroorzaken. Laat daarom de orthopedisch chirurg naar de aanhoudende pijn in bovenbenen bij rust kijken. De huisarts verwijst u.

 

OCON behandelt pijnlijke onderbenen in rust

In de OCON Sportmedische kliniek kunt u effectief behandeld worden aan de pijn in been bij rust. Dit kost wel wat. Heeft u vergoeding nodig, dan is een verwijsbrief voor de zorgverzekeraar vereist. Vraag uw huisarts hierom.

 

De huisarts verwijst naar de orthopedisch chirurg

Het is duidelijk dat uw klachten van pijn in onderbeen in rust ernstig zijn. U heeft hulp van de orthopedisch chirurg nodig. Wacht niet langer, ga onmiddellijk naar de huisarts voor een verwijsbrief naar OCON. Het is zaak dat u er op tijd bij bent met pijn in onderbenen in rust. Bel nu voor een afspraak.