Pijnlijk enkelgewricht

 

De enkel is een gevoelig lichaamsdeel. Het enkelgewricht wordt dagelijks belast en draagt ons gehele gewicht. De enkel is heel flexibel en kan veel kanten op draaien. Niet zo gek dus dat bijna iedereen wel eens gewrichtspijn in de enkel ervaart. Of een krakende enkel. Mocht u last hebben van deze klachten, dan kunt u terecht bij OCON voor en gespecialiseerde behandeling.Gewrichtspijn in de enkel, kramp in de enkel of een krakende enkel. De klachten kunnen divers zijn en ook door verschillende dingen worden veroorzaakt. Een verzwakte of verdraaide enkel, een verkeerde stap genomen of een val.

Wat de reden ook is, OCON heeft de kennis in huis om u zo goed mogelijk te helpen. Een behandeling bij OCON richt zich specifiek op de oorzaak van de pijn in uw enkelgewricht en probeert deze zo veel mogelijk te verminderen, zodat u weer pijnloos door het leven kunt.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.