Pijnlijk kraakbeen in de knie? OCON helpt.

 

Sportblessures komen veelvuldig voor waarbij een kwetsuur aan de knie het meest voorkomt. Pijn aan het kraakbeen in de knie is een veel voorkomend probleem bij vele sporters. OCON sportmedische kliniek is gespecialiseerd in sportblessures. Een team van deskundigen is in staat om door gedegen onderzoek vast te stellen waar de klachten vandaan komen. De vakkundige nazorg die OCON biedt is daarbij net zo belangrijk.

 

Niet alleen sporters hebben last van pijn aan de knie, ook slijtage kan voor pijn zorgen

Vooral ouderen hebben last van slijtage maar ook langdurig verkeerd gebruik van het kniegewricht kan zorgen voor slijtage. Deze vorm van slijtage kan pas na vele jaren aan het licht komen. OCON orthopedische kliniek kan door een brede kennis van gewrichtsaandoeningen voor een oplossing zorgen. De knie is het gewricht wat het bovenbeen met het onderbeen verbind waarbij kraakbeen een belangrijke rol speelt. De kraakbeenverbindingen zorgen voor een soepele overgang en maken het mogelijk zonder problemen het boven en onderbeen te scharnieren. Indien het kraakbeen beschadigd is kan dit bij bewegen voor pijn zorgen.

 

Voordat u contact met OCON opneemt is het noodzakelijk uw huisarts te bezoeken. Een verwijzing van uw huisarts is altijd noodzakelijk. Hierna kan een behandeling door OCON orthopedische kliniek worden gestart.