Pijnlijk polsgewricht?

 

Gewrichtspijn in de pols of in de vingers is een heel vervelende pijn. Immers, u gebruikt uw vingers en handen vrijwel permanent, dus als het bewegen van uw vingers en pols pijnlijk is, kan dit uw leven vervelend beïnvloeden. In dat geval kunt u overwegen om uw klachten te laten behandelen. De medisch specialisten van OCON helpen u graag. Gewrichtspijn in de vingers of pijn in het polsgewricht kan op verschillende manieren ontstaan.

Bijvoorbeeld indien u uw hand of pols vaak op een zelfde manier gebruikt. Het bekendste voorbeeld is gewrichtspijn in de pols en vingers als gevolg van langdurig computergebruik. Maar pijnlijke gewrichten in de hand kan nog veel meer oorzaken hebben. Wat de oorzaak van uw klachten ook is, bij OCON werken ervaren orthopedisch chirurgen die u zo goed mogelijk willen helpen om uw klachten te verminderen. Zodat u uw handen en vingers weer pijnloos kunt gebruiken. En dat maakt het beter.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.