OCON voor scheenbeen pijn aan de voorkant

Heeft u een gezwollen scheenbeen? Irritatie aan scheenbeen stoort u in uw dagelijkse werkzaamheden. Het is tijd voor een diagnose bij de huisarts. Vindt uw huisarts dat u met de pijn in scheenbeen voorkant naar een orthopedisch chirurg moet, ga dan met een verwijsbrief naar de OCON Sportmedische kliniek.

 

Pijn aan scheenbeen in rust heeft een oorzaak

Wat veroorzaakt de pijn aan de voorkant van scheenbeen? U wilt dat graag weten. Het kan een botschilfer zijn na een val of een ontsteking van een zenuw. Het kan ok iets heel anders zijn. De orthopedisch chirurg diagnosticeert de spier en scheenbeen pijn en weet of het operatief behandelt kan worden.

 

Behandeling van spierpijn aan schenen

Bij chronische pijnklachten aan een gezwollen scheenbeen is het wenselijk dat een orthopedisch chirurg bekijkt wat er mis is. Deze kan een behandeling aanbevelen. In de OCON Sportmedische kliniek kunt u voor de scheenbeen pijn aan voorkant verblijven tijdens een behandeling. De kosten worden op basis van een verwijsbrief van de huisarts vergoed.

 

Maak een afspraak bij OCON via uw eigen huisarts

De pijn aan voorkant van scheenbeen wordt ondraaglijk? Kom tot actie en maak een afspraak bij uw eigen huisarts. vertel hem of haar dat u dieper onderzoek wilt en vraag om een verwijsbrief naar de OCON Sportmedische kliniek. Dat maakt u Beter!