Wat kan pijn in arm schouder en nek veroorzaken?

Het is onmogelijk om één oorzaak aan te wijzen die zorgt voor pijn in schouder nek en arm. OCON Orthopedische kliniek is hierin gespecialiseerd en heeft zich voor het grootste gedeelte gericht op de volgende drie doelgroepen:- ouderen met klachten aan heup knie of rug- jongvolwassenen met klachten aan arm, schouder, pols, enkel of voet- ouders van kinderen met aangeboren afwijkingen.

 

Wat kan OCON voor u betekenen bij pijn in arm schouder en nek?

OCON Orthopedische kliniek heeft zich erin gespecialiseerd om mensen zo snel mogelijk van hun klachten af te helpen. Dat gebeurt door heel veel aandacht te besteden aan u als patiënt. OCON doet dit op de volgende manieren- gebruik maken van ervaren orthopedische chirurgen die stuk voor stuk heel veel ervaring hebben in hun eigen super specialisatie.- zorgen voor snel herstel: de combinatie van operatietechnieken en speciale hersteltrajecten zorgen voor een sneller herstel dan bij andere klinieken- de visie van OCON is zeer patiëntgericht: dit is onder andere te zien aan de benadering van het medisch personeel- prachtige voorzieningen : OCON heeft de beschikking over prachtige, moderne, luxe voorzieningen.

 

Waarvoor kunt u nog meer bij OCON Orthopedische kliniek terecht?

OCON is een kliniek die zich onderscheidt van alle andere klinieken doordat er orthopedisch chirurgen zijn die allemaal zeer ervaren zijn op hun eigen specifieke vakgebied. U kunt bij OCON onder andere terecht voor :- kniechirurgie- heupchirurgie- hand-, pols- en vingerchirurgie- schouder- en elleboogchirurgie- kinderorthopedie- sportorthopedie.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.