Pijnlijke benen bij het zitten? OCON helpt.

 

Pijn in been bij zitten kan veroorzaakt worden door een afwijking in de spieren en kan helemaal doorstralen naar de knie of de onderrug. Overbelasting is dan ook een van de vele oorzaken van pijn in het been. Sporters kunnen hier langdurig last van hebben zodat een bezoek aan OCON sportmedische kliniek voor opheldering kan zorgen. Een team van specialisten staat klaar om door middel van de nieuwste technieken onderzoek naar de pijn te verrichten.

 

Zwangerschap en overgewicht kunnen ook zorgen voor pijn in de benen bij het zitten.

Er ontstaat meer druk waardoor pijn kan ontstaan. Het probleem kan ook ontstaan in de onderrug waardoor OCON orthopedische kliniek een breed onderzoek van het lichaam moet verrichten om de klachten te kunnen analyseren. De gespecialiseerde orthopedische chirurgen zijn daarna in staat om op een doeltreffende manier de klachten te verhelpen die zorgen voor een voorspoedige genezing. Diverse bilspieren lopen van de knie tot het bekken en zelfs tot de onderrug. Pijn in het been kan dus vele oorzaken hebben waarbij een aandoening in de onderrug zeker ook tot de mogelijkheden hoort. Indien de onderrug een probleem geeft kan de pijn doorstralen naar de benen waardoor niet direct gedacht wordt aan onderzoek naar de rug. OCON specialisten onderzoeken alle mogelijkheden om een oplossing voor de pijn te vinden.

 

Wilt u een afspraak maken met OCON medische kliniek? Zoek dan eerst contact met uw huisarts. Een verwijzing van de huisarts is altijd noodzakelijk voordat een behandeling bij OCON mogelijk is.