Pijnlijke benen bij lang staan en lopen? OCON helpt.

Uw dagelijkse wandelingetje wordt een martelgang, koken doet u met een van pijn vertrokken gezicht. Pijnlijke benen van spataderen of andere aandoeningen zijn heel vervelend.

 

Mogelijke oorzaken

Pijn in benen na lang staan en lopen is dus heel vervelend en kan diverse oorzaken hebben. Enkele hiervan zijn:

 

Pijnstillers zullen deze klachten niet verhelpen. Ga naar uw huisarts gaan en omschrijf de klachten zo nauwkeurig mogelijk. De huisarts verwijst u indien nodig naar een orthopedisch chirurg of een andere specialist.

 

Wanneer komt het voor?

Pijn in benen na lang staan of lopen hebben vaak te maken met doorbloeding. Versmalde of verstopte aderen verhinderen de bloedtoevoer, verslapte aderen maken dat het bloed niet uit het been omhoog komt. Ouderen, mensen met suikerziekte, rokers en zwangere vrouwen lopen kans om er last van te krijgen. OCON heeft de kennis in huis om de klachten te verhelpen of verminderen.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.