Pijnlijke benen en voeten? OCON helpt.

Iedereen heeft wel eens last van pijnlijke voeten of benen. Bijvoorbeeld als u een flink stuk gewandeld heeft. Dergelijke pijn is helemaal niet zo raar en u weet dan ook wat de oorzaak van de pijn is. Vaak gaan pijnlijke voeten of benen na een lange wandeling vanzelf weer over. Anders is het als u last heeft van pijn in de voeten of onderbenen heeft zonder aanwijsbare reden. En als de pijn niet vanzelf overgaat. In dat geval kan er sprake zijn van een dieperliggende klacht en kan het nuttig zijn een medisch specialist te raadplegen.

 

Oorzaak van uw klacht

Pijn in het onderbeen, dikke benen en voeten of pijn in uw benen. Dergelijke klachten kunnen uiteenlopende oorzaken hebben. Er kan sprake zijn van overbelasting van uw been of voet, u kunt een verkeerde loop- of stahouding hebben of er kan sprake zijn van slijtage van de gewrichten in uw been of voeten, meestal als gevolg van ouderdom. Daarnaast kunnen pijnlijke voeten en pijnlijke onderbenen het gevolg zijn van een erfelijke kwaal. Wat de oorzaak van de pijn in uw voeten of benen ook is, vast staat dat deze pijn behoorlijk wat invloed op uw leven kan hebben. Als u niet meer prettig kunt bewegen kunt u zich beperkt in uw bewegingsmogelijkheden voelen. Laat de pijn in uw benen en voeten daarom niet uw leven beïnvloeden. OCON kan u hierbij helpen.

 

De juiste belandeling

Bij OCON kunt u terecht voor een gespecialiseerde behandeling van pijn in de voeten, de benen of de onderbenen. Bij OCON werken uitsluitend ervaren orthopedisch chirurgen die samen met u een op maat gesneden behandelplan opstellen. Onze ervaring en specialisaties maken dat wij klachten als gevolg van pijn in het been, pijn in de voet of dikke benen meer veel kennis en kunde kunnen behandelen. Onze behandeling is erop gericht u zo goed mogelijk en zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. Zodat u weer soepel en zonder pijn kunt lopen, zitten of staan. Zonder pijnlijke voeten en benen.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.