Pijn in botten been is behandelbaar

Heeft u pijn van spataderen in been? Wist u dat er voor pijnlijke benen met spataderen effectieve behandelingen zijn? U kunt van een groot deel van uw spataderen afkomen. Vraag om een behandeling voor pijn in been bij staan bij de OCON Sportmedische kliniek. Doe dit via de huisarts.

 

Oorzaak van pijn in benen na lang staan

Naast moeheid heeft u last van pijn in been bij staan en lopen? Heeft u gedacht aan pijn door spataderen in been? Wat de oorzaak is van de pijnlijke ader in been kunt u laten onderzoeken door een orthopedisch chirurg bij OCON. Daar hoort u of deze Sportmedische kliniek u kan behandelen voor pijn in botten en been.

 

Behandeling van spataderen en pijn

Met pijnlijke benen door spataderen kunt u vragen om een behandeling bij de OCON Sportmedische kliniek. De spataderen kunnen operatief verwijderd worden. Afhankelijk van de aard van klachten van spataderen in benen krijgt u resultaat. De orthopedisch chirurg onderzoekt uw pijnlijk been met spataderen en vertelt welke behandeling mogelijk is.

 

Met een verwijzing aanmelden bij OCON

Ga eerst naar de afspraak met uw huisarts met pijn in botten en benen, want wanneer het pijnlijke been met spataderen meevalt, hoeft u niet naar OCON. Maak met een verwijsbriefje bij OCON een afspraak voor uw spataderen pijn. Doe het nu!