Heeft u last van een overbelaste hand?

 

Doet uw vinger of duim pijn bij het buigen? Dan kunt u wellicht uw hand niet goed meer gebruiken. En dit kan in het dagelijks leven flink wat overlast veroorzaken. Immers, uw handen gebruikt u vrijwel permanent. Daarom kan het goed zijn om een medisch specialist naar uw pijnlijke vingers of hand te laten kijken. Veelal zijn de klachten goed te behandelen. Een overbelaste hand komt vaak voor. Bijvoorbeeld als u vaak dezelfde beweging met uw hand maakt.

Dit kan tot gevolg hebben dat u pijn ervaart in de muis van uw hand, of bij het buigen van de duim of ringvinger. De orthopedisch chirurgen van OCON zij erin gespecialiseerd om klachten bij pijn in de vingers zo goed mogelijk te behandelen. OCON heeft jarenlange ervaring en onze behandeling is erop gericht u weer soepel en pijnloos te laten bewegen. En dat maakt het beter.

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.