Elleboog strekken pijnlijk?

 

Het kan voorkomen dat u last heeft van uw elleboog. Dat u bijvoorbeeld pijn aan de binnenkant van uw elleboog ervaart bij het strekken. Of dat bij het strekken van de elleboog de bovenarm pijn doet. Een vervelende klacht. Waar heel vaak wat tegen te doen is. Pijn bij het strekken van uw elleboog kunt u ervaren aan de bovenkant van de arm, in de onderarm, of juist aan de binnenkant van de elleboog. Waar de pijn vandaan komt is niet direct te zeggen.

Juist de vele mogelijke oorzaken van de pijn, en de diverse plekken in uw arm waar u de pijn kunt ervaren, maken een specialistische behandeling noodzakelijk. OCON biedt u een dergelijke specialistische behandeling. De ervaren orthopedisch chirurgen bij OCON lokaliseren de oorzaak van de pijn. En stellen een gespecialiseerde behandeling samen, met als primaire doel de oorzaak van de pijn weg te nemen en zo uw klachten te verminderen. En dat maakt het beter.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.