Pijn in elleboog bij tillen?

 

Veel mensen denken wanneer ze last van pijn hebben: dat gaat vanzelf wel weer over. Wat nu als dat niet het geval is en u iedere dag met pijn te maken heeft, zelfs bij hele simpele handelingen zoals pijn bij tillen?Dan wordt het tijd om er eens grondig naar te laten kijken. Daarvoor kunt u bij orthopedisch kliniek OCON terecht. Daar staat een team orthopedisch chirurgen en andere specialisten voor u klaar. OCON heeft als motto dat de patiënt centraal staat: Dat maakt het beter!

 

Oorzaken pijn in elleboog bij tillen?

Wat kunnen nu oorzaken zijn die pijn in de elleboog veroorzaken?- overbelasting- slijtage- aangeboren afwijking- traumaOCON heeft ook een speciale kliniek: OCON Sportmedische kliniek, waar een team zeer gespecialiseerde chirurgen voor u klaar staat om mensen die zich heel veel bezighouden met sport op een hoog niveau, zo snel mogelijk weer topfit te krijgen.

 

Wanneer komt pijn in elleboog bij tillen voor?

Eén van de mogelijke oorzaken kan het beroep zijn: moet u vaak zwaar tillen dan zal dit niet goed voor uw elleboog zijn. Het kan ook veroorzaakt worden doordat u ouder wordt, en uw gewrichten last beginnen te krijgen van slijtage.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is