Geen pijnlijke enkels meer tijdens het lopen!

 

Pijn in de enkels bij het bij lopen? Dan bent u bij OCON aan het juiste adres! OCON is namelijk een sportmedische kliniek die betrokken zorg en vakkundige kennis hoog in het vaandel heeft staan. Dat maakt het beter! Een pijnlijk gevoel in de enkels tijdens het lopen kan ontstaan door slijtage. De pijn wordt dan door de jaren heen steeds erger. Ook kan het ontstaan door een acuut trauma: een gebroken enkel of een verzwikking kunnen dan de boosdoener zijn. Echter kan ook overbelasting zorgen voor een pijnlijk gevoel in de enkels.Dit pijnlijke gevoel komt vooral voor bij oudere mensen.

Zij hebben immers minder kraakbeen tussen hun botten dan jongere mensen. Ook mensen met overgewicht en zwaar werk hebben een verhoogde kans net als intensieve sporters. De enkel bestaat uit allerlei verschillende onderdelen: botten waaronder de spronggewrichten en de enkelknobbels, maar ook spieren, kraakbeen en zenuwweefsel. Dit alles samen zorgt ervoor dat de enkel een flexibel gewricht is. U bent bij OCON in goede handen als het gaat om het behandelen van uw pijnlijke enkels tijdens het lopen!

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.