Pijn in handen en vingers

 

Pijn in handen en vingers kunnen verschillende oorzaken hebben. Slijtage is vooral een probleem bij ouderen terwijl ook verschillende vormen van reuma voorkomen in de handen en de vingers. Van ontstekingen tot gewrichtsproblemen de specialisten van OCON orthopedische kliniek kunnen altijd de oorzaak van de kwaal onderzoeken en vaak ook vinden. Door gedegen onderzoek kan een orthopedisch chirurg met behulp van een hecht team een behandeling adviseren en uitvoeren. Sportblessures komen vaak voor in de handen en in de vingers. Balsporten zorgen voor verrekkingen en kwetsuren die vervelende pijn kunnen veroorzaken.

De speciale OCON sportmedische kliniek is gespecialiseerd in sportblessures en heeft door jaren lange ervaring een snelle diagnose voor handen. Niet alleen de behandeling van de kwaal, maar ook zorgt de aangeboden nazorg voor een snel en voorspoedig herstel van de patiënt. Een van de zintuigen van de mens is het voelen. Hierdoor is de hand, en zijn vooral de vingers, kwetsbaar en gevoelig. De vele losse botjes worden verbonden door middel van pezen en kraakbeen. Deze onderdelen zijn allen klein en kunnen bij een klein trauma al beschadigd raken.

 

Om een afspraak te kunnen maken met OCON is een verwijzing van de huisarts altijd noodzakelijk. Wij verzoeken U dan ook om voordat U contact opneemt met OCON u eerst een afspraak maakt met uw huisarts en toestemming vraagt voor een behandeling door OCUN orthopedische kliniek.