Pijn aan de heup bij traplopen

 

Bij pijn in heup bij het traplopen is een beschadiging aan het heupgewricht het meest voor de hand liggend. Kraakbeen wat moet zorgen dat de beweging in de heupkom en heupkop soepel verloopt, is beschadigd en zorg bij beweging voor pijn in de heupen. Minder erg is een eventuele verrekking van de banden of heupspieren die uitstralen naar de knie. Het is altijd verstandig een orthopedische kliniek zoals OCON te bezoeken voor een juiste diagnose. Indien een orthopedisch specialist de diagnose stelt dat alleen een verrekking voor pijn zorgt, kan een bezoek aan de fysiotherapeut volstaan. In ernstigere slijtage gevallen zal een orthopedisch chirurg bespreken of een operatie noodzakelijk is. OCON orthopedische kliniek heeft een heel team van specialisten die met behulp van de nieuwste technieken voor een spoedig herstel kunnen zorgen.

De heup is vooral bij ouderen aan slijtage onderhevig. Dit kan ook al bij jongeren ontstaan waardoor al op jonge leeftijd een operatie noodzakelijk is. Indien traplopen problemen geeft en voor pijn zorgt, is het verstandig zo spoedig mogelijk een afspraak te maken met een specialist.

 

Ook als niet bejaarde moet u niet aarzelen en kunt u OCON orthopedische kliniek verzoeken een diagnose te stellen. Voordat u een contact zoekt met OCON is net noodzakelijk eerst uw huisarts te bezoeken. De huisarts moet een verwijzing aan u verstrekken voordat u een afspraak kunt maken met OCON.