OCON helpt bij pijnlijke knieën en kuiten

 

Heeft u last van pijn aan uw scheenbeen, kuit of knie? Deze vervelende pijn kan ervoor zorgen dat u uw dagelijkse bezigheden niet meer goed kunt uitoefenen. En dat is natuurlijk erg vervelend. Daarom is het goed te weten dat behandeling van uw klachten vaak heel goed mogelijk is.

 

Pijn in het onderbeen

Pijnlijke steken in uw scheenbeen, een scherpe pijn in de kuit of pijn in de knie hangen vaak met elkaar samen. Immers, pijn in het ene deel van het onderbeen kan maken dat u uw been onbewust aanspant, waardoor u ook klachten in een ander deel van uw been kunt ervaren. Daarom is het belangrijk bij een behandeling niet alleen te focussen op het verlichten van de pijn in uw scheenbeen, knie of kuit, maar juist te zoeken naar de oorzaak van de pijn.

 

OCON helpt bij pijn onder de knie

Bij OCON werken ervaren orthopedisch chirurgen, die gespecialiseerd zijn in de behandeling van pijnlijke knieën en kuiten en erop gericht zijn de oorzaak van de pijn weg te nemen.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.